Moet ik reserveren?
Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te bevelen. Het kan bij Aan Tafel (ook onverwachts) erg druk zijn en dan is het fijn om te weten dat uw tafeltje op het gewenste tijdstip voor u en uw gezelschap klaar staat.

Kunnen we na het eten blijven natafelen?
In principe reserveert u een tafel bij ons voor 2 uur. Binnen deze tijd kunt u genieten van het arrangement (inbegrepen zijn: frisdrank, bier, wijn, slush-puppies, verse jus d’orange, thee en koffie). Wilt u na deze 2 uur uw tafel en arrangement behouden, vraag dan even na of uw tafel langer beschikbaar is. Zo ja, dan kunt u uw arrangement verlengen tegen het voordelige tarief van € 5,- per persoon per extra uur of €3,- per persoon per half uur. Doet u dit niet, dan kunnen wij kosten in rekening brengen.

Kan ik ook voor 1 uur reserveren?
U kunt bij Aan Tafel verblijven zo lang u wenst. U betaalt altijd voor een verblijf van 2 uur, tenzij u langer wilt blijven. In dat geval betaalt u voor elk extra uur slechts € 5,- per persoon.

Klopt het dat ik op mijn verjaardag gratis bij jullie mag eten?
Dat klopt! U bent jarig, wij trakteren! Uiteraard geldt dit voor het gehele arrangement, inclusief frisdrank, bier, wijn, slush-puppies, verse jus d’orange, thee en koffie, maar alleen voor de jarige.

Let op: Per jarige een betalende volwassen couvert! Ben je jarig op 1e of 2e Kerstdag, dan mag je op 24 of 27 december gratis komen eten. Gratis dineren op 1e of 2e Kerstdag is helaas niet mogelijk. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties of speciale arrangementen.

Ik wil mijn verjaardag bij jullie vieren, maar niet op mijn verjaardag zelf. Kan ik dan toch gratis eten? Iedereen mag op zijn verjaardag gratis all-in dineren bij restaurant Aan Tafel. Voorwaarde is dat u vooraf een geldig legitimatiebewijs laat zien en dat u komt eten op uw verjaardag zelf. Gratis dineren op een andere dag is helaas niet mogelijk.

Let op: ben je jarig op 1e of 2e Kerstdag, dan mag je op 24 of 27 december gratis komen eten. Gratis dineren op 1e of 2e Kerstdag is helaas niet mogelijk.

Kunnen jullie rekening houden met een dieet of allergie?
We doen ons uiterste best om het iedere gast naar de zin te maken; ook gasten die gluten-, koemelk- of suikervrij moeten eten kunnen prima bij ons terecht. Als u ons bij het reserveren of bij binnenkomst laat weten waar we rekening mee moeten houden, vertellen we u graag welke gerechten geschikt voor u zijn.

Ik heb een maagband operatie gehad en kan daardoor alleen kleine hoeveelheden eten. Kan ik korting krijgen?
Elke gast betaalt bij Aan Tafel een vaste prijs o.b.v. leeftijd en de tijd dat hij/zij bij ons verblijft.

Is Aan Tafel ook geschikt voor kinderen?
Aan Tafel is ook prima geschikt voor kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn bij ons van harte welkom.

Is het mogelijk een Aan Tafel cadeaubon te krijgen?
Aan Tafel beschikt over eigen cadeaubonnen. Vraag ernaar in het restaurant.

Kan ik bij jullie op rekening dineren?
Bedrijven en instellingen met een KvK-inschrijving kunnen in overleg bij ons op rekening dineren.
– Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
– Getekende betalingsvoorwaarden (deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd)
– Getekende Kassabon

Kan ik in de buurt parkeren?
U kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen.

Reglement

– Heeft u een favoriete tafel? Laat ons dit weten bij uw reservering, dan houden we hier rekening mee. Helaas is het niet altijd mogelijk om iedereen van zijn/haar favoriete tafel te voorzien.
– Bent u te laat of verhinderd? Wij houden uw tafel 30 minuten voor u vast. Daarna zijn wij genoodzaakt deze vrij te geven.
– Komt u eten met een groep? Dan raden we u aan om samen het arrangement te starten.
– (Huis)dieren, inclusief honden, zijn niet toegestaan.
– U betaalt vooraf voor een verblijf van 2 uur met all-in Aan Tafel arrangement. – Uw arrangement start na betaling.
– U ontvangt één rekening per tafel / reservering. Per persoon apart afrekenen is niet mogelijk.
– Neemt u kinderen mee? Gezellig! Houdt u hen wel in de gaten: ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.
– Om verspilling te voorkomen, vragen wij u alleen te pakken wat u op kunt. Bij verspilling behouden wij het recht voor om de verspilde items in rekening te brengen à € 3,- per item.
– Het is niet toegestaan om (restanten van) eten en drinken mee naar huis te nemen.
– Restaurant Aan Tafel maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.
– U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of kwijt geraakte kledingstukken, tassen, telefoons, etc.

*Fouten voorbehouden